Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Home > KMO in the Cloud

KMO in the Cloud

Een professionele IT-oplossing op maat van de KMO

 

Proximus versterkt zijn Cloud aanbod voor de middelgrote en kleine ondernemingen met de lancering van Proximus ‘KMO in de Cloud’. Met deze cloud oplossing wordt de vertrouwde IT-omgeving van de klant ondergebracht in het beveiligde datacenter van Proximus. Hierdoor hebben de medewerkers altijd en overal toegang tot hun gegevens en toepassingen vanop eender welk toestel met internetverbinding.

KMO in de Cloud is een flexibele oplossing want het bedrijf kan gemakkelijk gebruikers toevoegen of verwijderen en eigen toepassingen integreren.

De kosten zijn voorspelbaar vermits de klant enkel betaalt voor wat hij gebruikt. Hij hoeft niet te investeren in hard- en software en beschikt altijd over een recente versie van de applicaties.

‘KMO in de Cloud’ omvat de volgende toepassingen: een persoonlijk desktopprofiel voor elke gebruiker, mail, Microsoft Office®: de laatste versie van Word®, Excel®, Powerpoint®, antivirus, onbeperkte opslagruimte en rekenkracht, optie: Office 365TM: communicatie- en samenwerkingstools, bevat een lokale licentie van Microsoft Office®, OneDrive™ opslag, Lync®.

 

Desk Solutions als uw vaste ICT partner, kent de infrastructuur van uw KMO het best en is dus perfect geplaatst om te helpen bij de implementatie van deze dienst en met alle vragen achteraf.