Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Home > Wie zijn we

Wie zijn we

Ondernemers die software begrijpen en beheersen, die uw bedrijfstak begrijpen en perfect weten hoe het een het andere kan ondersteunen en vooruit helpen.

Elke ondernemer weet dat beslissingen enkel correct zijn wanneer ze gebaseerd zijn op accurate informatie. Onze geïntegreerde informaticaoplossingen helpen u uw bedrijfsinformatie dermate te structureren zodanig dat u de juiste beslissingen kan nemen waar u zich ook bevindt.

Door zelf  over ondernemers te beschikken met de nodige ervaring in diverse systemen en diverse sectoren laat Desk Solutions toe optimaal de noden van de klanten te ontcijferen en mogelijke valkuilen te vermijden.
Meer nog, het helpt vooral wanneer het erop aankomt geïntegreerde, gebruiksvriendelijke en toekomstgerichte software oplossingen aan te bieden binnen specifieke niche markten.

Onze aanpak is simpel: het begint met inzicht in uw problematiek, een presentatie, een planning, een implementatie, proefdraaien, training en daar eindigt het voor ons niet want wij verzekeren u ook de nodige support.

Ons uitgebreid klantenbestand is het bewijs van onze ervaring in specifieke industrietakken alsook van de oplossingen die wij bieden. Wij bereiken een hoge graad van klanttevredenheid binnen onze projecten en zijn dan ook bereid deze getuigenissen met u te delen.

Visie

De taal van kmo's is er geen van regels, voorwaarden en administratie. Het gaat om professionalisme, vertrouwen, dynamiek en flexibiliteit. Dat beseffen we maar al te goed.  Want we zijn zelf een kmo.

Als ondernemers staan wij garant voor:

Kwaliteit

Het succes van een project is rechtstreeks gekoppeld aan kennis en know how. Als KMO zou Desk Solutions niet blijven bestaan, indien de nodige expertise en vakkennis niet aanwezig waren. Kwaliteit verzekerd door ondernemers.

Onze klant is geen nummer

Het bestuur van Desk Solutions stapt zelf naar de klant toe en staat steeds ter beschikking van de klant. Zij gaan in gesprek met klanten en voelen goed aan waar de specifieke behoeften liggen. Zij bieden oplossingen aan en passen deze toe met een hoge mate van service.

Kortom, bezielde managers en medewerkers en dat resulteert in hoge klanttevredenheid en een duurzame relatie met de klant.

Continuïteit

Bij Desk Solutions beschikken we over diverse experten om u steeds de geschikte service aan te bieden. Gezien wij een klein ondernemersbedrijf zijn en de communicatie dus vlot verloopt, zal u als klant minimale hinder ondervinden bij een wissel.

Ook door de keuze van onze software partners kunnen wij u de garantie van continue ondersteuning en begeleiding bieden.

Correcte kostprijs

Het kostenplaatje wordt vooraf op basis van uw behoeften opgemaakt, zodanig dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens en na het het project krijgt u een overzicht van alle kosten. Zo behoudt u een helder beeld van uw informaticabudget.

Opleiding

Op maat en naar gelang de behoeften van uw onderneming biedt Desk Solutions opleidingen aan, gegeven door ondernemers die dag in dag uit met deze oplossingen werken binnen een bepaalde bedrijfsomgeving. Want vlot leren werken met nieuwe systemen geeft u meer tijd en brengt uw geld op!

Support

Het support center staat steeds ter uwer beschikking om u bij te staan zowel voor operationele als voor technische zaken. Deze ondernemers zijn goed getraind om u een unieke ondersteuning en snelle service te leveren.