wereldwijde betrouwbaarheid

SAP B1 2
Internationaal

Zoekt u innovatieve manieren om nieuwe klanten te bereiken, uw efficiëntie te maximaliseren en groei te stimuleren. SAP Business One kan u helpen om elk aspect van uw bedrijf beter te beheren.

SAP Business One is het ERP pakket van voor KMO's ontworpen door SAP. Het bevat alles wat een goede ERP nodig heeft en kan aangepast worden aan uw bedrijf en locatie. Zo zijn alle Belgische fiscale bijzonderheden in het pakket verwerkt. Bovendien kan je van gespecialiseerde support genieten met Desk Solutions als implementatie partner.  

together2
Soepel

Laat uw bedrijf bloeien met deze betaalbare, schaalbare ERP die u helpt u bij het beheren van verkoop, klantenrelaties, financials en operaties. SAP Business One automatiseert en versnelt uw end-to-end bedrijfsprocessen en verbetert de besluitvorming en klanttevredenheid met real-time inzichten. SAP Business One en Desk Solutions zijn de ideale ERP-partner voor groothandel, project- en retailbedrijven.

Naast de uitgebreide features in SAP Business One kunnen verschillende modules worden toegevoegd. SAP Business One is dan de krachtige ERP kern waaruit andere programma's waardevolle informatie halen. Er wordt nooit aan de kern van het programma gesleuteld, waardoor uw waardevolle data altijd veilig is.

SAP B1 by DSO
Vernieuwend

SAP investeert voortdurend in de verbetering van haar software. Als gebruiker kan je altijd op de nieuwste en beste technologieën werken. Beschikbaar on premise, on demand, en aangedreven door onze in-memory computing-platform (SAP HANA) - de keuze is aan u.

Stimuleer applicatie performance en analyses met in-memory technologie Geef medewerkers on-the-go toegang tot SAP Business One met onze mobiele apps.

SAP Business One biedt wereldwijde betrouwbaarheid, kwaliteit en vernieuwing.

Soepel en krachtig

Laat uw onderneming groeien met SAP Business One.


Demo aanvragen