Wereldwijde betrouwbaarheid

SAP B1
Internationaal

Zoekt u innovatieve manieren om nieuwe klanten te bereiken, uw efficiëntie te maximaliseren en groei te stimuleren. SAP Business One kan u helpen om elk aspect van uw bedrijf beter te beheren.

SAP Business One is het ERP pakket van voor KMO's ontworpen door SAP. Het bevat alles wat een goede ERP nodig heeft en kan aangepast worden aan uw onderneming. Zo zijn alle Belgische fiscale bijzonderheden in het pakket verwerkt. Met Business One werk je met een internationaal pakket met de juiste locale toetsen. Bovendien kan je van gespecialiseerde support genieten met Desk Solutions als implementatie partner.  

together
Soepel

Laat uw bedrijf bloeien met deze betaalbare, schaalbare ERP die u helpt u bij het beheren van verkoop, klantenrelaties, financials en operaties. SAP Business One automatiseert en versnelt uw end-to-end bedrijfsprocessen en verbetert de besluitvorming en klanttevredenheid met real-time inzichten.

Naast de uitgebreide features in SAP Business One kunnen verschillende modules worden toegevoegd. SAP Business One is dan de krachtige ERP kern waaruit andere programma's waardevolle informatie halen. Er wordt nooit aan de kern van het programma gesleuteld, waardoor uw waardevolle data altijd veilig is.

schema
Innovatief

SAP investeert voortdurend in de verbetering van haar software. Als gebruiker kan je altijd op de nieuwste en beste technologieën werken. Beschikbaar on premise, on demand, en aangedreven door onze in-memory computing-platform (SAP HANA) - de keuze is aan u.

Stimuleer application performance en analyses met in-memory technology Geef medewerkers on-the-go toegang tot SAP Business One met onze mobiele apps.

SAP Business One biedt wereldwijd betrouwbare kwaliteit en vernieuwing.

Soepel en krachtig

Laat uw onderneming groeien met de krachtige kern van SAP Business One verrijkt met verschillende modules en programma's.


Demo aanvragen

Additional Features
Customized of standaard

Iedere onderneming is uniek, waarom uw ERP dan niet. SAP Business One kan perfect aan uw onderneming worden aangepast. 

Cloud of on premise

Werkt u liever lokaal of moet alles in de Cloud. Met SAP is beide mogelijk, u bepaalt.

Groeien

Wanneer uw bedrijf groeit met SAP Business One, groeit uw ERP gemakkelijk met u mee. Dat is logisch, toch?