desk solutions

 

Wie zijn wij

Desk Solutions is een ICT-bedrijf dat geïntegreerde informaticaoplossingen voor uw onderneming voorziet. Desk Solutions ontstond in 2004 uit de KMO-afdeling van RealDolmen.

Onze kantoren zijn gelegen in Harelbeke én Lier. Hierdoor kunnen wij over heel België ondernemingen ondersteunen en werken bij ons mensen van alle uithoeken van het land. Wij kunnen u dus gegarandeerd een persoonlijke ondersteuning geven. 

Binnen Desk Solutions werken ruim 40 gepassioneerde mensen die zich dagelijks willen inzetten in de toekomst van uw onderneming. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan u op een andere manier helpen bij het realiseren van uw doelen.

Deze specialiteiten helpen ons ook om extra hard in te zetten op de toekomst. Zo ontwikkelen we ook onze eigen oplossingen en integreren we nieuwe technologieën en methodes in onze software.


900
client
30
years of experience
40
empoyees
2
offices

Wat zijn onze specialiteiten

Desk Solutions heeft een lange geschiedenis in retail, project business, ERP-oplossingen én boekhouding.

Als bedrijf kunnen wij winkels van detail- tot groothandel bijstaan met aangepaste oplossingen; kleding, lingerie, schoenen, voeding, meubels, en DIY. Geen winkel is ons te moeilijk om te ondersteunen met onze oplossingen. Daarnaast ontwikkelden wij een eigen boekhoudpakket en werken wij met gediplomeerde boekhouders samen. Ook de productie-industrie heeft geen geheimen meer voor ons van hout, vijzen, tandwielen, vaten, voeding, ... alles is mogelijk. 

Wij luisteren naar uw noden en zoeken samen met u de beste oplossing.

awards 2018


Waar kunnen wij helpen