Iedere onderneming heeft een stevige ICT ruggengraat nodig

handen
Expertise

Nooit zijn er meer bedrijfssoftware oplossingen geweest als vandaag. Er zijn veel mogelijkheden en opportuniteiten, maar ook valkuilen. Een investering in bedrijfssoftware vereist daarom de nodige aandacht en kennis van de uiteenlopende omvang van de ondernemingen, talrijke sectoren met gedifferentieerde bedrijfsprocessen en diverse IT-vereisten. Een individuele en lokale oriëntatie op de maat van de klant is daarom noodzakelijk.

telefoon kantoor
Eenvoudig compleet

Wij ontwikkelen en bieden verschillende oplossingen aan die u als ondernemer dagelijks ondersteunen. U kan uw onderneming en groei overal op de voet volgen en bent altijd op de hoogte dankzij real-time informatie over facturatie, voorraadbeheer, sales, administratie, CRM en uw projecten. 

Het bedrijfsleven evolueert met rasse schreden. Het is nuttig uw bedrijfssytemen te analyseren en nagaan of ze nog steeds voldoende afgestemd zijn op uw noden.

data
Vlotter werken

Een goede ERP helpt u focussen op uw core business en ondersteunt u in de dagelijkse beslissingen. SAP Business One wordt wereldwijd gebruikt en gesmaakt.

Als SAP Business One partner bieden wij verschillende oplossingen aan die naadloos op deze ERP aansluiten. Uw onderneming krijgt de software ondersteuning die ze nodig heeft, zonder een teveel aan maatwerken. Bovendien zorgt de synergie tussen de verschillende oplossingen dat uw hele onderneming in een systeem werkt, geen data meer die verloren gaat, vlotter en aangenamer werken.

Oplossingen

 

SAP Business One

CKS

Enterpryze

Lisa WMS

 

clear media

office365

Salesmate

PDCone