Een moderne POS en meer tijd voor uw klanten

schoenen
Betrouwbare partner

Desk Solutions heeft al geruime tijd ervaring in de retail en wholesale. Zowel detailhandels als groothandels, B2B als B2C worden al meer dan 30 jaar ondersteund door ons. Hierdoor hebben wij een lange en diepgaande kennis en kunnen wij u goed bijstaan. De POS Retailpack draait reeds geruime tijd bij verschillende klanten in België. 

supermarkt
Snelle verwerking

Retailpack haalt het beste in u en uw zaak naar boven.

Uw verkopen worden snel verwerkt en uw voorraden automatisch gecontroleerd. Klanten worden beter geholpen en u kan meer tijd besteden aan de essentie: uw zaak laten groeien. 

Onze kassaoplossing heeft voorraadbeheer, facturatiemogelijkheden, een webconnector, CRM, promotie- en kortingenmanagement.

bloemen 3
Future proof

Met Retailpack investeer je in de toekomst van uw zaak.

Retailpack wordt steeds upgedatet met de nieuwste technologieën en regels. U kan daardoor op de beste software werken en uw zaak laten groeien. 

 

 

De POS-oplossing van de 21ste eeuw

eenvoudig, veilig en betrouwbaar

De betrouwbare en volledige oplossing is eenvoudig aan te leren en te beheren. In een handomdraai maakt u nieuwe artikelen aan, beheert u uw kortingen, cadeaucheques, krijgt u een overzicht van uw stock en beheert u uw de voorraden op uw webshop. Heeft u toch even hulp nodig, kan u steeds rekenen op de deskundige hulp van Desk Solutions. 


Demo aanvragen

Additional Features
Klantenbeheer

Dankzij de innovatieve oplossingen in retailpack, kan u meer tijd besteden aan uw klanten. 

Artikel- en voorraadbeheer

in een handomdraai maakt u nieuwe artikelen en artikelgroepen aan. 

Webshop

Dankzij onze connectors, kan u Retailpack eenvoudig koppelen aan uw webshop.