Altijd en overal verkopen.
De salesoplossing voor vertegenwoordigers, beurzen en winkelbediendes.

beurs
up-to-date

Door de connectie met uw ERP, blijft alle informatie up-to-date. Er gaat geen tijd verloren aan verkoop van niet leverbare artikelen, prijscorrecties en overtollige administratie. Alle orders worden onmiddellijk verwerkt in uw ERP. Nog voor de vertegewoordiger de deur uit is, wordt de bestelling al geregistreerd in SAP Business One en kan de afhandeling starten.  

salemate
Altijd en overal

Met salesmate kan je altijd en overal verkopen, het enige wat je nodig hebt is een verbinding met internet via wifi of mobiel netwerk. De ideale oplossing voor verkopers op de baan, cash & carry, beurzen en showroomverkopen.

Met salesmate maak je gemakkelijk nieuwe klanten en orders aan die onmiddellijk in uw ERP verschijnen. Bovendien worden de prijslijsten gecontroleerd en beheerd vanuit SAP Business One. 

deal
Controle

U kan u bepalen welke catalogussen en prijslijsten beschikbaar worden gesteld per gebruiker. De verkopers en vertegenwoordigers kunnen moeiteloos aanmelden op het systeem en verkopen aan de laatste en juiste prijzen. Alle orders worden bovendien onmiddellijk in de ERP verwerkt.

Als hoofdbureau hou je zo het overzicht over al je verkopen en klanten. 

 

Danzij salesmate kan u overal verkopen zonder rompslomp of verhinderende administratie.

transparant, up-to-date en mobiel

Verkopen met de juiste prijzen en de nieuwste catalogus, ongeacht uw locatie of het moment waarop. Dat is allemaal mogelijk met salesmate. salesmate staat in rechtstreeks contact met uw ERP en heeft enkel een internetverbinding nodig om te schitteren. Deze loosely coupeld oplossing vergemakkelijkt het verkoopstraject van iedere verkoper door overbodig papierwerk weg te nemen. Beduidend minder tijd gaat verloren aan niet-leverbare verkopen, creditnota's en administratie. Met salesmate kan de verkoper zich concentreren op zijn belangrijkste taak: verkopen.


Demo aanvragen

Additional Features
mobiel

Dankzij mobiel internet of wifi overal verkopen.

loosely coupled

Desk Solutions en SAP Business One voorzien met Salesmate een loosely coupled oplossing. Uw kan hierdoor steeds met up-te-date informatie werken. 

klantentevredenheid

U kan sneller uw klanten helpen, wat resulteert in een verbetering van de klantentevredenheid.