Iedere stap op de voet gevolgd

variproject
Up-to-date

Wees op de hoogte van iedere evolutie in uw project en stuur bij waar en wanneer nodig. Dankzij de verschillende overzichtsschermen en de perfecte link met uw ERP SAP Business One houdt u de touwtjes in handen en kan u snel en adequaat reageren wanneer nodig.

Til uw projectbeheer naar een hoger niveau. 

inzicht
Inzicht

Stroomlijn uw projectmanagement en verkrijg inzicht over de materialen, facturatie en uitgaven van ieder project. Hierdoor kan u uw voorraden en budget beter organiseren en lopen projecten geen onnodige vertragingen op. 

klant
Klantentevredenheid

Een goede communicatie en snelle opvolging, daar houden klanten van. Verhoog uw klantentevredenheid zonder de werkdruk te verhogen en verbeter de wijze waarop u de vele factuurfrequenties, de coördinatie van onderdelen en andere materialen beheert.  

 

Iedere stap in het productieproces,
minutieus opgevolgd 

overzichtelijk, volledig en internationaal

Maak gemakkelijk nieuwe projecten en service contracten aan en onderhoud ze in een overzichtelijk en eenvoudig systeem. Prijzen, materialen, werkuren, service en onderhoud, alles in een systeem. Bovendien werkt VariProject vlekkeloos samen met uw SAP Business One. Deze combinatie versterkt uw onderneming. 


Demo aanvragen

Additional Features
Gantt-Chart

De grafische planningstool helpt je bij het inplannen van projecten en service. Inplannen kan al via de simpele drag and drop-methode

Flexibel factureren

Factureren op basis van kalender patronen, milestones, percentages, afwerking of op vraag, met materialen en werkuren of niet; verschillende facturatie opties zijn mogelijk. Ieder project en iedere service call kan een eigen betaalpatroon toegedeeld krijgen. 

Overzicht

Bekijk het budget vs. het effectief uitgevoerde werk en blijf in controle en up te date over projecten.